72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

Det siger vores annoncører


Jeg overtog kontakten med Vendemus fra en tidligere kollega. Jeg blev taget rigtig godt imod og fik de nødvendige informationer fra dag ét. Rådgivningen er rigtig god, og jeg føler, at de tager højde for vores krav og behov. Hos Vendemus bliver man aldrig efterladt med et spørgsmål og får altid hurtig respons. Vendemus er utrolig professionelle og hjælpsomme. Jeg har stor tillid til dem og vil til enhver tid anbefale dem til andre.

Martine Hansen

Marketing Assistant, Orion Pharma Animal Health

Vendemus henvendte sig på en professionel og behagelig måde, der gjorde, at jeg ønskede at indgå i et samarbejde. De rådgiver om muligheden og de forskellige omkostninger ved annoncering, og de står altid til rådighed, når man kontakter dem, så tingene kan komme på plads med det samme. De taler altid pænt og professionelt, og det er behageligt at tale med dem.

Birtha Rasmussen

Direktør, BR Service

Vi kontaktede Vendemus, da vi ønskede at annoncere i et tidsskrift med fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed.
Vi fik en god rådgivning i forhold til valg af henholdsvis online/print annoncering. Under hele forløbet har vi haft et godt og professionelt samarbejde.

Tina Beltoft Dufour

Channel Partner Marketing Manager, Constructor Danmark A/S

Frisk, imødekommende tone og professionel håndtering. Det er det, vi som kunde møder hos Vendemus. Vi har i flere år annonceret i Erhvervsmagasinet Dental og har altid nydt godt af et ærligt samarbejde, hvor målrettet rådgivning og tid til kunden har hjulpet til at forbedre vores annoncering.

Sofie Nordby

Marketing og Kommunikation, Dent Support A/S

Efter flere års samarbejde med trykt markedsføring kan jeg kun anbefale Vendemus som en pålidelig og professionel partner. Ved første telefoniske henvendelse kunne jeg hurtigt ræsonnere mig frem til, at annoncekonsulenten havde sat sig ind i vores virksomhed og produkter, og derfor leverede han et brugbart oplæg til trykt annoncering via Vendemus.
Modsat andre annoncekonsulenter var det tydeligt for mig, at Vendemus sigtede efter et langvarigt samarbejde og ikke blot et hurtigt annoncesalg. Jeg har gennem tiden benyttet samarbejdet med Vendemus til rådgivning i forhold til udformningen af vores annonce, dens udtryk, signalværdi m.m., og det kan igen pointeres, at Vendemus her er en professionel sparringspartner og ikke blot har annoncesalg for øje. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Vendemus.

Søren Riis, Riis-Gruppen A/S

General Manager (BSc IBA), VELLO SCANDINAVIA A/S

Vendemus henvendte sig på en meget professionel og ikke anmassende måde via telefonen. For mig var det en positiv indgangsvinkel til et fremtidigt samarbejde. Jeg har kun oplevet fin rådgivning og fleksibilitet ift. at imødekomme de konkrete ønsker, jeg har haft. Jeg har oplevet et højt serviceniveau, og der er altid mulighed for at ringe og få sparring. Jeg har også oplevet at aflevere en fejlbehæftet annonce, hvorefter jeg blev ringet op og gjort opmærksom på problemet. Det er rigtig god service, synes jeg. Jeg sætter stor pris på det gode samarbejde fremfor en ”pushy” tilgang, og det oplever jeg, at Vendemus arbejder ud fra – det er bestemt ikke tilfælde med mange andre annoncesælgere.

Laila Rehmeier Laulund

Marketingchef , NOVAX A/S