72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

BtB salg, lederniveau

Vendemus er et højt specialiseret bureau, som gennem kvalitativt porteføljesalg og relationssalg udfører BtB rettede salgsopgaver målrettet lederniveau og højere mellemlederniveau – også kaldet C-level. C-level er betegnelsen for målgruppen Chief Executive Officers – Chief Financial Officers – Chief Operating Officers – Chief Marketing Officers etc etc.

Vendemus’ berettigelse i markedet er der hvor typiske telemarketingvirksomheder møder modstand. Når kontaktpersoner i erhvervslivets højere niveauer skal adresseres. Årsagerne er ofte, at de udførende medarbejdere i telemarketingvirksomhederne mangler erfaring, uddannelse og forretningsforståelse i netop den type opgaver.

Vendemus’ konsulenter er i gennemsnit midt i fyrrene. Med stor livserfaring, relevant uddannelse og bred forretningsforståelse, henvender konsulenterne sig til målgruppens kontaktperson på et sagligt og fagligt højt plan. Vi besidder evnen til at opsamle data, lagre dem, samt til at anvende dem konstruktivt i den fremadrettede kundekontakt.

Ledelsen i Vendemus er iværksættere og selv operationelt aktive. Alle opgaver er derfor operationelt allokeret i ledelsens ansvar. Derfor vil man opleve, at konsulenterne i Vendemus altid leverer på indsatsparameteren, og at kapacitetsparameteren løbende stimuleres og udvikles.