72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk
Hvorfor vælge Vendemus som partner på annoncesalg?

Hvorfor vælge Vendemus?

Det kan være en svær beslutning at outsource sine salgsrettede aktiviteter eller at skifte leverandør. Oftest rejser der sig mange spørgsmål, og der er en bred vifte af udbydere at vælge imellem. Hvem skal man vælge og hvorfor? Før du vælger, er det vigtigt at finde ud af, hvilke elementer der betydningsfulde for netop dig.

De spørgsmål, vi hører, er ofte:

 

 • Bliver der lavet nok?
  Hver konsulent har i gennemsnit 60 rør-løft pr. aktive salgsdag. Afhængigt af marked, målgruppe og organisatorisk niveau hos beslutningstager, leder disse 60 rør-løft til 12 – 25 afsluttede telefonsamtaler med et defineret output i:
 1. Ja tak til yderligere information/tilbud
 2. Vil overveje – vend tilbage på aftalt tidspunkt
 3. Nej tak

 

 • Bliver mine kunder behandlet professionelt?
  Vendemus’ ansatte er alle over 40 år. Med stor livserfaring, relevant uddannelse og bred forretningsforståelse, adresserer konsulenten målgruppens kontaktpersoner på et sagligt og fagligt højt plan.

 

 • Hvem er det, som repræsenterer mit medie?
  Ledelsen i Vendemus er iværksættere og er selv operationelt aktive 85% af tiden. Alle opgaver er derfor operationelt allokeret i ledelsens ansvar. Derfor vil man opleve, at konsulenterne i Vendemus altid leverer på indsatsparametrene, og at kapacitetsparametrene konstant stimuleres og udvikles.

%

Gennemsnitlig omsætningsvækst pr. publikation Vendemus har overtaget (år 1)

Gennemsnitligt antal gennemførte salgskurser pr. medarbejder ansat i Vendemus

Gennemsnitlig salgserfaring pr. ansat i Vendemus