72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

DTL Magasinet

DTL Magasinet udgives 9 gange årligt af erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen DTL – Danske Vognmænd. DTL er Danmarks største brancheorganisation inden for transport og logistik og har ca. 1.900 medlemsvirksomheder. DTL Magasinet læses af beslutningstagerne og mange andre i hver medlemsvirksomhed. DTL’s medlemsvirksomheder råder bl.a. over 9.600 lastbiler og 1.600 varebiler, hvortil der kommer inventar og alle de faciliteter, som er nødvendige for at drive en moderne transport- og logistikvirksomhed.

DTL bringer alle sine vigtige nyheder og synspunkter i DTL Magasinet, der er ”pligtlæsning” for modtagerne – men pligtlæsning på den gode måde, fordi der med reportager og omtaler af stort og småt er tale om et underholdende og varieret blad, der er sat flot og professionelt op. Det er et blad, der helt klart læses!

Magasinet kommer også bredt ud til den danske transportbranche.

DTL Magasinet skriver om de emner, der interesserer vognmanden – eller som er væsentlige for ham/hende. Det er emner som økonomi, trends, politik, konflikter, miljø, arbejdsmiljø, overenskomster, ansættelsesforhold, EU og internationale forhold, trafiksikkerhed, kampagner, farligt gods, særtransporter, affaldskørsel, dyretransporter, terrorsikring og meget andet. Det er også et blad, hvor holdninger brydes, og politikere giver deres besyv med. Holdninger er godt stof, så derfor lægger bladet vægt på at bringe mange aktørers holdninger.

De danske transportvirksomheder har fart på. Det er et væksterhverv, og med udsigterne for de næste 20 år med stærkt stigende godsmængder er det et erhverv, der har stigende økonomisk betydning – og stigende opmærksomhed fra andre medier. Der sker så meget, at DTL ikke kan dække det hele med et blad, så derfor udsendes også daglige presseklip, nyheder på hjemmesiden www.dtl.eu og e-mails til godt 2.000 modtagere. Så mange modtager også DTL Nyhedsbrevet, der udkommer hver uge.

DTL Magasinet er medlem af Danske Medier og oplag kontrolleres dermed af Dansk Mediers Oplagskontrol (DMO).

Download medieinformationen til højre på denne side for yderligere informationer om udgivelser og deadlines, annonceformater og priser.