72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

Det siger vores annoncører og kunder

Branchen for annoncesalg er en af de brancher, som har et dårligt ry. Alt for mange annoncebureauer går aggressivt efter de hurtige salg og glemmer den personlige og værdiskabende interaktion, som danner grundlaget for et langvarigt, tillidsfuldt og frugtbart samarbejde mellem medieudgiver, annoncebureau og annoncør.

Og når vi virker i en branche med et dårligt ry er det bydende nødvendigt med gode referencer, som kan vise eksisterende kunder såvel som fremtidige kunder, at deres annoncører får en seriøs, personlig og professionel behandling hos Vendemus.

Det siger vores annoncører


Jeg overtog kontakten med Vendemus fra en tidligere kollega. Jeg blev taget rigtig godt imod og fik de nødvendige informationer fra dag ét. Rådgivningen er rigtig god, og jeg føler, at de tager højde for vores krav og behov. Hos Vendemus bliver man aldrig efterladt med et spørgsmål og får altid hurtig respons. Vendemus er utrolig professionelle og hjælpsomme. Jeg har stor tillid til dem og vil til enhver tid anbefale dem til andre.

Martine Hansen

Marketing Assistant, Orion Pharma Animal Health

Vendemus henvendte sig på en professionel og behagelig måde, der gjorde, at jeg ønskede at indgå i et samarbejde. De rådgiver om muligheden og de forskellige omkostninger ved annoncering, og de står altid til rådighed, når man kontakter dem, så tingene kan komme på plads med det samme. De taler altid pænt og professionelt, og det er behageligt at tale med dem.

Birtha Rasmussen

Direktør, BR Service

Vi kontaktede Vendemus, da vi ønskede at annoncere i et tidsskrift med fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed.
Vi fik en god rådgivning i forhold til valg af henholdsvis online/print annoncering. Under hele forløbet har vi haft et godt og professionelt samarbejde.

Tina Beltoft Dufour

Channel Partner Marketing Manager, Constructor Danmark A/S

Frisk, imødekommende tone og professionel håndtering. Det er det, vi som kunde møder hos Vendemus. Vi har i flere år annonceret i Erhvervsmagasinet Dental og har altid nydt godt af et ærligt samarbejde, hvor målrettet rådgivning og tid til kunden har hjulpet til at forbedre vores annoncering.

Sofie Nordby

Marketing og Kommunikation, Dent Support A/S

Efter flere års samarbejde med markedsføring kan jeg kun anbefale Vendemus som en pålidelig og professionel partner. Ved første henvendelse kunne jeg hurtigt ræsonnere mig frem til, at annoncekonsulenten havde sat sig ind i vores virksomhed og produkter, og derfor leverede han senere et brugbart oplæg til annoncering via Vendemus.
Modsat andre annoncekonsulenter var det tydeligt for mig, at Vendemus sigtede efter et langvarigt samarbejde og ikke blot et hurtigt annoncesalg. Jeg har gennem tiden benyttet samarbejdet med Vendemus til rådgivning i forhold til udformningen af vores annonce, dens udtryk, signalværdi m.m., og det kan igen pointeres, at Vendemus her er en professionel sparringspartner og ikke blot har annoncesalg for øje. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Vendemus.

Søren Riis, Riis-Gruppen A/S

General Manager (BSc IBA), VELLO SCANDINAVIA A/S

Vendemus henvendte sig på en meget professionel og ikke anmasende måde. For mig var det en positiv indgangsvinkel til et fremtidigt samarbejde. Jeg har kun oplevet fin rådgivning og fleksibilitet ift. at imødekomme de konkrete ønsker, jeg har haft. Jeg har oplevet et højt serviceniveau, og der er altid mulighed for at få sparring. Jeg har også oplevet at aflevere en fejlbehæftet annonce, hvorefter jeg blev ringet op og gjort opmærksom på problemet. Det er rigtig god service, synes jeg. Jeg sætter stor pris på det gode samarbejde fremfor en ”pushy” tilgang, og det oplever jeg, at Vendemus arbejder ud fra – det er bestemt ikke tilfælde med mange andre annoncekonsulenter.

Laila Rehmeier Laulund

Marketingchef , NOVAX A/S

Det siger vores kunder


Vendemus har løst mødebookingopgaver for ISS Direct. Opgaverne har bestået i kontaktskabelse til udvalgte større erhvervsvirksomheder. Arbejdet har pågået over mere end et år og har udelukkende været funderet i new bizz. Hvert enkelt kundeemne har skullet skaffes helt fra bunden uden eksisterende relationer til ISS.

Vendemus har skaffet møder med virksomheder på helt op til 3000 medarbejdere, hvor kontaktpersonen har været på direktionsniveau.

Frank Rosenkilde Jakobsen

Kundeudviklingschef, ISS Direct

Vendemus er en af Jyllands Posten’s annoncesalgs-partnere på udvalgte erhverspublikationer. Opbygningen af BtB relations-salg tager tid. Det kræver forretningsforståelse og modenhed, at adressere erhvervslivets beslutningstagere. Vendemus tilgår opgaven med de rette kompetencer og repræsenterer Jyllands Posten på fuldt fagligt og forventeligt niveau.

Henrik Rosenløwe

Salgschef, Jyllands Posten

I bestræbelserne på at skabe ny kundetilgang i en branche, som ikke har for vane at foretage klassisk opsøgende salg, hyrede vi på forsøgsbasis Vendemus til at kontakte en udvalgt liste af potentielle erhvervskunder, som vi gerne ville i dialog med. Sigtet var ikke hurtige salgsmøder, men derimod en invitation til et seminar omkring løsningsmodeller anvendt mod typiske problemstillinger i de markeder, hvori vi arbejder.

På trods af, at vi ikke havde erfaring med salgsbureauer, og Vendemus ikke havde erfaring med vores forholdsvis komplicerede markedstilbud, forløb projektet absolut tilfredsstillende for os.

Christian Lomborg Jessen

Advokat / Partner, INNOVA Advokatfirma

Danske Seniorer har en samarbejdsaftale med Vendemus om salg af annoncer til SeniorBladet. Det fungerer upåklageligt – og vi glæder os over, at Vendemus’ medarbejdere er engagerede og professionelle. Det lover godt for fremtiden i vores fælles bestræbelser på, at gøre SeniorBladet til Danmarks bedste landsdækkende blad af sin slags.

Iben Hauschultz

Redaktør, SeniorBladet

Vi bruger Vendemus til leadgenerering og mødebooking. I vores branche er ihærdighed i nykunde-searching vigtigt, idet branchens kunder er forholdsvis loyale når først der er etableret et samarbejde. Derfor flytter man ikke så let kunderne i markedet. Af samme årsag er det vigtigt med en udpræget grad af troværdighed og professionalisme, når man kontakter potentielt fremtidige kunder. Og den troværdighed og professionalisme udviser Vendemus.

Kasper Daae

Direktør, Parkeringskompagniet ApS

Ultimo 2016 overdragede vi vort annoncesalg til Vendemus. Vort håb var, at en total dedikation til annoncesalg – uden andet fokus - ville kunne eliminere noget af den modstand som annoncemarkederne har budt på i de seneste år. Publikationerne Børns Hverdag, Idræt i Skolen og DcH Bladet er allerede fra udgangen af 1. kvartal 2017 vækstet meget i annonceomsætning i forhold til 2016. Vendemus’ måde at drive annoncesalg på fungerer godt i samspil med vore øvrige forretningsområder og giver positivt udbytte for vore kunder.

Bo Christensen

IT og Prepresschef, Jørn Thomsen Elbo A/S

Vi er rigtig glade for at have en samarbejdspartner som Vendemus i Jylland. Kursuslex er en virksomhed som holder til huse på Sjælland, men opererer i hele landet. I forbindelse med afholdelse af events i Jylland, har Vendemus hjulpet os med at rekruttere gæster til vores faglige arrangementer.

Vi har været meget glade for deres involvering, og føler at Vendemus lever fuldt op til vores krav om at ”Kunden skal være i centrum”. Derudover har Vendemus hjulpet os med annoncesalg til et spritnyt magasin ”De gode steder” også den del af samarbejde gik rigtig godt og jeg kan til enhver tid anbefale Vendemus.

Olina Jægergaard

Salgs - Marketingdirektør, Kursuslex

I efteråret 2016 overdragede vi annoncesalget på VandreLiv til Vendemus med det sigte, at et rent annoncebureau med 100% daglig fokus på annoncesalg, ville kunne give os en større annonceomsætning. Og det har vist sig, at vi har fået opfyldt vores forventninger.

Steen Kobberø-Hansen

Landsformand, Dansk Vandrelaug