72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

ANNONCESALG

Vendemus er dedikeret til nichemedier. Vi varetager annoncesalget for medieudgivere, som ønsker at outsource annoncesalget til deres publikationer og onlineplatforme. Næsten al annoncesalg finder sted indenfor disciplinen “Assertivt salg”. Her ligger Vendemus’ ekspertfelt. 

Annoncesalg finder primært sted inden for disciplinen “Assertivt salg”. Assertivt salg er “salg til kunder, der som i udgangspunkt ikke har præference for dig og dit markedstilbud, men som er fuldt ud bevidste om deres behov.” Med andre ord vil disse kunder oftest ikke kontakte dig på eget initiativ. Enten fordi de ikke ved, du eksisterer, eller fordi de ikke tror, at du kan skabe værdi for dem.

Det betyder, at der er tale om salg i modstand. Her møder man forbeholdenhed og passivitet, og den eneste mulighed for interaktion er, at man selv kontakter den potentielle kunde.

For at skabe interesse – og dermed i sidste ende et salg – kræver den “assertive salgsdisciplin” en ganske bestemt metodik. Oftest er det således en forudsætning for succes, at man besidder en vis forretningsforståelse for derigennem at være i stand til at parre en potentiel kundes markedsstrategi med det markedstilbud, man ønsker at formidle. Alene af den årsag består Vendemus kun af modne medarbejdere med relevant erfaring. 

Er du medieudgiver, og har du behov for fortløbende og stabilt salg af annoncer for dermed at opnå en annonceomsætning du kan regne med, så kontakt Vendemus. Vi tager os god tid til at gennemgå dine muligheder for salg af annoncer på netop dit medie.

Kontakt

Frederiksgade 45, Baghuset, 1. sal
8000 Aarhus C

Telefon: 72 22 70 80

kontakt@vendemus.dk

Info

Cvr. 36946105

Bank: Nykredit

Revisor: ADMIPARTNER, Vejle