72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

Bag Vendemus

jan-vendemus
Jan Byskou, Partner

 

Jan har beskæftiget sig med salg i mere end 20 år.

Som Account Manager i Jyllands-Postens selskab Aarhusmedia var Jan med til at udvikle afdelingen for erhvervsmagasiner.

Et kortere besøg hos Politikens Lokalaviser gav Jan erfaring med værdierne i den personlige salgskontakt med lokalt erhvervsliv.

Senest har Jan været Key Account Manager på Jyllands-Posten.

Jan har gennemført salgsuddannelser gennem både Mercuri International og Coachers. Han er uddannet merkonom i international handel og markedsføring.

Jan leder udvalgte projekter og er selv operationelt aktiv i Vendemus.

mads
Mads Tjærby, Ejer

 

Mads har beskæftiget sig med salg i mere end 20 år.

Han var med i opstarten af den østjyske udgivervirksomhed, EjendomsAvisen & Bilavisen, i slutningen af halvfemserne.

Som udviklingschef for nye medier i Jyllands-Postens selskab Aarhusmedia startede, vækstede og driftede Mads afdelingen for erhvervsmagasiner og var ligeledes ansvarlig for lanceringen af Jyllands-Postens første målgruppesegmenterede consumer-magasiner.

Tre år i en stilling som marketingchef og en del af ledergruppen i Equinox Fitness-kæden (senere Fitnessworld) gav ham erfaring med salgets “nervebaner” til resten af værdikæden.

Inden etableringen af Vendemus ApS i 2013, har Mads været konsulent i Mercuri International – Europas største konsulenthus indenfor salgsudvikling. Her har han også gennemført diverse salgs- og salgsledelsesuddannelser.

På foranledning holder Mads foredrag om “Assertivt Salg”, ligesom han på foranledning salgstræner og udvikler sælgere. Mads er selv operationelt aktiv i Vendemus og leder virksomheden.