72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

Om Vendemus

Vendemus er latin og betyder “at sælge”. Og det er præcis, hvad vi gør! Vendemus er dedikeret til nichemedier, og annoncesalget udfører vi så godt, at flere og flere af Danmarks medieudgivere vælger at samarbejde med os. 

Vendemus blev etableret i 2012, og som årene er gået, har Vendemus stille og roligt vundet større og større dele af markedet. Der er ikke kommet nye annoncebureauer til i det danske marked siden 2012. Derimod er mange bureauer lukket. I dag er Vendemus blandt de førende annoncebureauer på det danske marked. 

Vendemus-teamet består af mennesker, som alle er mellem 45 og 55 år. Med stor livserfaring, relevante uddannelser og bred forretningsforståelse, interagerer vi med de annoncerende virksomheders beslutningstagere på et sagligt (strategisk?) og fagligt højt plan.

Ledelsen i Vendemus er iværksættere og er selv operationelt aktive 80% af tiden. Alle opgaver er derfor operationelt allokeret i ledelsens ansvar. Således vil man opleve, at konsulenterne i Vendemus altid leverer på indsatsparametrene, og at kapacitetsparametrene konstant stimuleres og udvikles.

Vendemus som lydskrift: [vɛnˈdeːmus]