72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

OM VENDEMUS

Vendemus er latin og betyder “at sælge”. Og det er præcis, hvad vi gør! Vendemus er dedikeret til nichemedier, og annoncesalget udfører vi så godt, at flere og flere af Danmarks medieudgivere vælger at samarbejde med os. 

Vendemus blev etableret i 2012, og som årene er gået, har Vendemus stille og roligt vundet større og større dele af markedet. Der er ikke kommet nye annoncebureauer til i det danske marked siden 2012. Derimod er mange bureauer lukket. I dag er Vendemus blandt de førende annoncebureauer på det danske marked. 

Vendemus-teamet består af mennesker, som alle er mellem 45 og 55 år. Med stor livserfaring, relevante uddannelser og bred forretningsforståelse, interagerer vi med de annoncerende virksomheders beslutningstagere på et sagligt (strategisk?) og fagligt højt plan.

Ledelsen i Vendemus er iværksættere og er selv operationelt aktive 80% af tiden. Alle opgaver er derfor operationelt allokeret i ledelsens ansvar. Således vil man opleve, at konsulenterne i Vendemus altid leverer på indsatsparametrene, og at kapacitetsparametrene konstant stimuleres og udvikles.

Vendemus som lydskrift: [vɛnˈdeːmus] 

HISTORIE

2012:
Efter at have arbejdet med annoncesalg siden 1999, startede Mads Tjærby for sig selv som underleverandør til Jyllands Posten inden for annoncesalg. Arbejdet blev udført hjemme ved køkkenbordet i Risskov, og allerede i løbet af det første år kom der flere kunder til.

 

2013:
Mads Tjærby fik i løbet af 2013 så mange opgaver, at han besluttede sig for at leje et lille kontor hos en kammerat, der havde virksomhed nede i Aarhus Midtby. Snart derefter ansatte Mads sin første medarbejder. Tiden var nu kommet til, at foretagendet skulle have et navn. Valget faldt på navnet Vendemus, som på latin betyder ”Vi vil Sælge” eller “Vi sælger”. Da alle andre virksomheder i branchen hed noget med ”media”, virkede det latinske udtryk originalt. Hen mod slutningen af året blev Mads tidligere kollega, Jan Byskou, tilknyttet Vendemus som midlertidig salgs kapacitet.    

 

2014:
Jan Byskou forlod dog ikke Vendemus igen, og i løbet af året skabte Mads og Jan et indsatsmæssigt parløb og øgede sammen kundetilgangen betragteligt i Vendemus. Etablerede konkurrenter i markedet valgte ovenikøbet at lægge opgaver hos Vendemus.

 

2015:
Vendemus var nu en ”running business”, og Mads valgte at transformere Vendemus fra en ”Personligt ejet virksomhed” til et ApS. Ved samme lejlighed købte Jan Byskou sig ind i virksomheden.

 

2016-2020:
Mads og Jan fortsatte med sammen at vækste Vendemus, og i disse år blev virksomheden en toneangivende spiller på markedet inden for annoncesalg til nichemedier.

 

2021: Ved årsskiftet 2020/2021 købte David Wall, som er indehaver af Frontmedia, halvdelen af Vendemus. Hermed blev der etableret et stærkt parløb mellem Frontmedia og Vendemus, der tilsammen råder over en betragtelig styrke på både strategisk, taktisk og operationelt niveau indenfor diciplinen Annoncesalg.

Kontakt

Frederiksgade 45, Baghuset, 1. sal
8000 Aarhus C

Telefon: 72 22 70 80

kontakt@vendemus.dk

Info

Cvr. 36946105

Bank: Nykredit

Revisor: ADMIPARTNER, Vejle