72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

Blik & Rør

Fagbladet Blik & Rør udgives I et oplag på 9.506 eksemplarer af Blik- og Rørarbejderforbundet. Den primære målgruppe er forbundets medlemmer, som er langt den største faglærte gruppe i VVS-branchen.

Fagbladet Blik & Rør udkommer 6 gange om året med aktuelt nyt og indlæg om beskæftigelse, byggeri, energi, uddannelse og arbejdsmiljø. De redaktionelle hovedområder er beskæftigelse, byggeri og energi, uddannelse og arbejdsmiljø vinklet til målgruppen.

Bladet har fokus på, hvordan ansatte i VVS- og skorstensfejerbranchen får mulighed for at følge den hastige og omskiftelige udvikling i de to brancher, og hvordan de kan tilegne sig viden og kompetencer til at klare fremtidens udfordringer. 

Målgruppen er medlemmerne af Blik-og Rørarbejderforbundet, som består af VVS-montører, VVS- og energimontører, VVS- og industrimontører, VVS- tag- og facademontører, VVS- og ventilationsmontører, rustfast industriblikkenslagere, blikkenslagere, rørlæggere og skorstensfejere. Endvidere læses magasinet af VVS-installatører og rådgivende ingeniører. 

Kendetegnet ved medlemmerne er, at de påvirker og beslutter en stor del af de indkøb, der bestilles gennem grossisterne. Det gælder både i forbindelse med nybyggeri, renovering og almindelig vedligeholdelse. 

Download medieinformationen til højre på denne side for yderligere informationer om udgivelser og deadlines, annonceformater og priser.