72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

Magasinet Fjernvarmen og Nyhedsbreve

Magasinet Fjernvarmen og Dansk Fjernvarmes tre nyhedsbreve bliver læst af bestyrelsesmedlemmer, ledere og andre medarbejdere hos Dansk Fjernvarmes 354 medlemmer. Mange af dem får magasinet leveret direkte i deres egen postkasse, og de abonnerer på nyhedsbrevene.  

Medlemmerne tæller store og små fjernvarmeselskaber i hele landet. Samlet set leverer de 99 procent af varmen til Danmarks 1,8 millioner boliger med fjernvarme. Magasinet læses også af energipolitikere, journalister, myndigheder, leverandører, rådgivende ingeniører og mange andre med interesse i fjernvarme. Nyhedsbrevene læses af mange forskellige målgrupper, både på og omkring fjernvarmeselskaberne.

Nyhedsbrevet MedlemsNyt udkommer eksklusivt til Dansk Fjernvarmes medlemmer. Hvis man gerne vil synliggøre sig i fjernvarmesektoren, er det derfor oplagt at annoncere i Dansk Fjernvarmes medier. Det kan man gøre i Magasinet Fjernvarmen, der udkommer seks gange om året, i de tre forskellige nyhedsbreve, der udkommer henholdsvis dagligt og ugentligt – eller i en kombination. 

Kontakt

Frederiksgade 45, Baghuset, 1. sal
8000 Aarhus C

Telefon: 72 22 70 80

kontakt@vendemus.dk

Info

Cvr. 36946105

Bank: Nykredit

Revisor: ADMIPARTNER, Vejle