72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

Torpare – magasinet for danskere med fritidshus i Sverige

Foreningen Danske Torpare har omkring 10.000 medlemmer, hvoraf størstedelen har hus i Sverige og resten leder efter hus. Som del af medlemskabet modtager medlemmerne et medlemsmagasin med posten. Magasinet sendes desuden til samarbejdspartnere, faste annoncører og andre interessenter.

I mere end 35 år har foreningen og interesseorganisationen Danske Torpare gjort det lettere at være dansker med fritidshus i Sverige – gennem information, rådgivning, interessevaretagelse, samarbejdsaftaler og rabatter. Magasinet skriver for medlemmerne, og det er målet at informere, videns dele og erfaringsudveksle vedrørende alt, der har med fritidshus i Sverige at gøre. Samtidig ønsker vi at skabe en fællesskabsfølelse og et tilhørsforhold for alle torpare og inspirere til at bruge oplevelsesmulighederne i Sverige. Der findes ikke et lignende magasin i Danmark for denne niche.

Download medieinformationen til højre på denne side for yderligere informationer om udgivelser og deadlines, annonceformater og priser.