72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

VandreLiv og Dvl.dk – Magasin og Website

Dansk Vandrelaug er Danmarks største aktivitetsorganisation for vandrere med lige over 10.000 medlemmer. Mere end
600 frivillige turledere i 20 lokalafdelinger tilrettelægger og gennemfører året rundt cirka 2.200 vandreture med mere end 50.000 deltagere i Danmark og udlandet.

Dansk Vandrelaug udgiver foreningens medlemsblad VandreLiv og multisitet dvl.dk

De mere end 10.000 medlemmer af Dansk Vandrelaug eraktive og rejselystne udendørsmennesker med et betragteligt vareforbrug. Medlemmerne modtager 6 gange årligt medlemsbladet VandreLiv, som sendes direkte til samtlige medlemmers postkasser.

Vandring er en aktivitet i vækst, og flere og flere melder sig ind for at drage fordel af foreningens ekspertise og netværk. Så den store gruppe af meget loyale vandrere er de senere år blevet suppleret med yngre aldersgrupper.

VandreLiv sigter mod at være vandrernes foretrukne magasin og udvikles i tæt samarbejde med landsforeningens multisite dvl.dk. VandreLiv formidler vandreoplevelser, samt orienterer om Dansk Vandrelaugs holdninger og aktiviteter i forhold til den overordnede friluftspolitik. Desuden formidles om alle vandrerelaterede emner som motion, sundhed, natur og kultur samt naturligvis udstyr, tøj, støvler, rygsække, grej og litteratur, samt om vandreruter.

Kontakt

Frederiksgade 45, Baghuset, 1. sal
8000 Aarhus C

Telefon: 72 22 70 80

kontakt@vendemus.dk

Info

Cvr. 36946105

Bank: Nykredit

Revisor: ADMIPARTNER, Vejle