72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

Det siger vores annoncører og kunder

Branchen for annoncesalg er en af de brancher, som har et dårligt ry. Alt for mange annoncebureauer går aggressivt efter de hurtige salg og glemmer den personlige og værdiskabende interaktion, som danner grundlaget for et langvarigt, tillidsfuldt og frugtbart samarbejde mellem medieudgiver, annoncebureau og annoncør.

Og når vi virker i en branche med et dårligt ry er det bydende nødvendigt med gode referencer, som kan vise eksisterende kunder såvel som fremtidige kunder, at deres annoncører får en seriøs, personlig og professionel behandling hos Vendemus.

Det siger vores annoncører


Konsulenten hos Vendemus er en god forhandler – benhård, opmærksom, god til at sende påmindelser og meget tålmodig

Tobias Effersøe

Souschef, Job-banken.nu

Vendemus henvendte sig på en professionel og behagelig måde, der gjorde, at jeg ønskede at indgå i et samarbejde. De rådgiver om muligheden og de forskellige omkostninger ved annoncering, og de står altid til rådighed, når man kontakter dem, så tingene kan komme på plads med det samme. De taler altid pænt og professionelt, og det er behageligt at tale med dem. Birtha Rasmussen

Direktør, BR Service

Vi kontaktede Vendemus, da vi ønskede at annoncere i et tidsskrift med fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed.
Vi fik en god rådgivning i forhold til valg af henholdsvis online/print annoncering. Under hele forløbet har vi haft et godt og professionelt samarbejde. Tina Beltoft Dufour

Channel Partner Marketing Manager, Constructor Danmark A/S

Frisk, imødekommende tone og professionel håndtering. Det er det, vi som kunde møder hos Vendemus. Vi har i flere år annonceret i Erhvervsmagasinet Dental og har altid nydt godt af et ærligt samarbejde, hvor målrettet rådgivning og tid til kunden har hjulpet til at forbedre vores annoncering. Sofie Nordby

Marketing og Kommunikation, Dent Support A/S

Efter flere års samarbejde med markedsføring kan jeg kun anbefale Vendemus som en pålidelig og professionel partner. Ved første henvendelse kunne jeg hurtigt ræsonnere mig frem til, at annoncekonsulenten havde sat sig ind i vores virksomhed og produkter, og derfor leverede han senere et brugbart oplæg til annoncering via Vendemus.
Modsat andre annoncekonsulenter var det tydeligt for mig, at Vendemus sigtede efter et langvarigt samarbejde og ikke blot et hurtigt annoncesalg. Jeg har gennem tiden benyttet samarbejdet med Vendemus til rådgivning i forhold til udformningen af vores annonce, dens udtryk, signalværdi m.m., og det kan igen pointeres, at Vendemus her er en professionel sparringspartner og ikke blot har annoncesalg for øje. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Vendemus.

Søren Riis, Riis-Gruppen A/S

General Manager (BSc IBA), VELLO SCANDINAVIA A/S

Vendemus henvendte sig på en meget professionel og ikke anmasende måde. For mig var det en positiv indgangsvinkel til et fremtidigt samarbejde. Jeg har kun oplevet fin rådgivning og fleksibilitet ift. at imødekomme de konkrete ønsker, jeg har haft. Jeg har oplevet et højt serviceniveau, og der er altid mulighed for at få sparring. Jeg har også oplevet at aflevere en fejlbehæftet annonce, hvorefter jeg blev ringet op og gjort opmærksom på problemet. Det er rigtig god service, synes jeg. Jeg sætter stor pris på det gode samarbejde fremfor en ”pushy” tilgang, og det oplever jeg, at Vendemus arbejder ud fra – det er bestemt ikke tilfælde med mange andre annoncekonsulenter. Laila Rehmeier Laulund

Marketingchef , NOVAX A/S

Efter et flereårigt samarbejde har jeg stadig samme mavefornemmelse. Vendemus er topprofessionelle fra første kontakt til levering og forstår lynhurtigt ens tankegang. Her føler man aldrig et købspres, men derimod altid et nærvær, en ærlighed og en kvalitet i den måde Vendemus agerer på.

For mig er det afgørende, at have en leverandør der forstår vores forretning. Alt i alt er det den gode kemi og evnen til at komme i mål med de rigtige løsninger, det som skaber fundamentet.

Jeg videregiver hermed mine varmeste anbefalinger. Cathrine Weirbach

Marketing & E-Commerce Manager Nordic, Toxicology , Abbott

Vendemus er en god og pålidelig partner. De har styr på hvad de laver, uanset om det er datoer, ordrer eller blot svartider. Ved at leve af at købe medier ind på vegne af kunder, er disse faktorer de vigtigste for et konstruktivt samarbejde.

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Vendemus. Stefan Berg

Partner, Berg & West Danmark ApS

Det siger vores kunder


Dansk PersonTransport, der er en sammenlægning af Danske Busvognmænd og Dansk Taxiråd, søgte i forbindelse med sammenlægningen efter en ny samarbejdspartner, der kunne samle og styrke foreningens annoncesalg på de forskellige platforme og medier, som foreningen benytter til deres kommunikation med medlemmerne. Valget faldt på Vendemus, grundet deres professionelle tilgang til opgaven samtidigt med, at de kunne tilbyde den fulde pallet i forhold til hvad annoncører i dag forventer. Igangsættelsen af samarbejdet har været positiv og givtig - ikke mindst grundet den fleksibilitet og dedikation Vendemus er gået til opgaven med.

Michael Nielsen

Adm. Direktør / CEO, Dansk PersonTransport / DPT

Vendemus er en af Jyllands Posten’s annoncesalgs-partnere på udvalgte erhverspublikationer. Opbygningen af BtB relations-salg tager tid. Det kræver forretningsforståelse og modenhed, at adressere erhvervslivets beslutningstagere. Vendemus tilgår opgaven med de rette kompetencer og repræsenterer Jyllands Posten på fuldt fagligt og forventeligt niveau.

Henrik Rosenløwe

Salgschef, Jyllands Posten

Vendemus har overtaget salget af annoncer til Danmarks Sportsfiskerforbunds website og magasinet Sportsfiskeren, og samarbejdet og sparringen har fungeret godt fra start. Deres kompetencer og viden inden for annoncesalg har givet os mulighed for at fokusere endnu mere på kerneopgaverne i organisationen. Vi kan varmt anbefale Vendemus, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde fremadrettet.

Christian Flinker

Redaktør, Sportsfiskeren

Danske Seniorer har en samarbejdsaftale med Vendemus om salg af annoncer til SeniorBladet. Det fungerer upåklageligt – og vi glæder os over, at Vendemus’ medarbejdere er engagerede og professionelle. Det lover godt for fremtiden i vores fælles bestræbelser på, at gøre SeniorBladet til Danmarks bedste landsdækkende blad af sin slags.

Iben Hauschultz

Redaktør, SeniorBladet

Ultimo 2016 overdragede vi vort annoncesalg til Vendemus. Vort håb var, at en total dedikation til annoncesalg – uden andet fokus - ville kunne eliminere noget af den modstand som annoncemarkederne har budt på i de seneste år. Publikationerne Børns Hverdag, Idræt i Skolen og DcH Bladet er allerede fra udgangen af 1. kvartal 2017 vækstet meget i annonceomsætning i forhold til 2016. Vendemus’ måde at drive annoncesalg på fungerer godt i samspil med vore øvrige forretningsområder og giver positivt udbytte for vore kunder.

Bo Christensen

IT og Prepresschef, Jørn Thomsen Elbo A/S

FSR – danske revisorer er en brancheorganisation for revisorer. Branchens beskæftiger cirka 16.000 revisorer, økonomifolk og specialkonsulenter inden for skat, digitalisering og csr.

Vendemus havde over en periode på et par år banket på vores dør med ønsket om at overtage salget af annoncer i vores medlemsmagasin SIGNATUR og vores digitale nyhedsbrev, som udsendes mere end 80 gange årligt til alle vore medlemmer og andre interessenter.

Troværdighed er altafgørende for FSR – danske revisorer. Det gælder også i vores valg af samarbejdspartnere. Derfor interagerer FSR – danske revisorer ikke med hvem som helst. Vi havde i alt fire møder med Vendemus og nåede ultimo 2018 til en beslutning om at indlede et samarbejde. Vi var meget spændte og opmærksomme i begyndelsen. Ret hurtigt erkendte vi, at Vendemus opfyldte vores forventninger, og i dag fungerer samarbejdet godt, og vi er som organisation fortsat trygge ved samarbejdet.

Jan Wie

Kommunikationschef og redaktør, FSR – danske revisorer

I efteråret 2016 overdragede vi annoncesalget på VandreLiv til Vendemus med det sigte, at et rent annoncebureau med 100% daglig fokus på annoncesalg, ville kunne give os en større annonceomsætning. Og det har vist sig, at vi har fået opfyldt vores forventninger.

Steen Kobberø-Hansen

Landsformand, Dansk Vandrelaug

Kolonihaveforbundet har en aftale med Vendemus om annoncetegning til Havebladet 4 gange om året. Samarbejdet omkring dette kører fuldstændig uproblematisk. Vendemus accepterer vores processer og tidsfrister og samspillet mellem vores redaktion og vores eksterne lay-out-folk fungerer upåklageligt. De annoncører som bruges stemmer fint overens med vores målgruppe og vores etiske principper. Vi bruger faktisk ikke tid på opgaven omkring annoncering. Alt bliver klaret for os, og vi kan koncentrere os om indholdet i bladet. Vendemus har holdt, hvad de lovede, og lever fuldt op til det forventede.

Ditte Jensen

Direktør, cand.jur., Kolonihaveforbundet