72 22 70 80 kontakt@vendemus.dk

Vores 4 kerneværdier

1. Kun langsigtet annoncesalg

Vi udfører ikke kortsigtet pistol-salg. Mangler en medieudgiver hurtige penge, skal man ikke samarbejde med Vendemus. Vi udfører kun langsigtet og pipelineforædlende salgsarbejde foranlediget af tæt personlig kontakt med annoncørerne. Årelangt samarbejde med vore annoncører, sikrer vores kunde – medieudgiver – en sund tilførsel af annoncørmasse i den hastighed og volumen, som den aktuelle markedssituationen muliggør.

2. Ordholdende

Annoncesalg er en svær disciplin, og budgetindfrielse kræver målrettet indsats, tilstrækkelige kompetencer og personlig kundekontakt. Men på trods heraf holder vi hvad vi lover. For vi lover kun det som vi ved, vi kan holde.

3. Nul bøvl

Sammen med vore kunder – medieudgiverne – definerer vi de samarbejdsformer som passer bedst til vore kunders behov. Og vi efterlever dem. Hvad enten man har specielle ønsker til rapportering, kommunikation, fakturering, eller økonomisk flow, så indstiller vi vore systemer og processer herefter. Vi arbejder med de bedst egnede IT systemer, hvilket gør det muligt for os, at behandle alle kunder individuelt.

4. Selvtillid

Vi har selvtillid i opgaveløsningen, og vi viser det gerne. Selvtilliden kommer fra årelang erfaring med annoncesalg og dermed også erfaring med de elementer, som oftest har betydning for vore kunder. Vi ved hvad vi gør og hvorfor vi gør det. Og vi kan dokumentere, at vi gør det rigtige.